Sponsoren

Sponsoren

Scouting Oostburg wordt jaarlijks door verschillende sponsoren geholpen. Deze zijn als volgt:

Vriendenloterij

Scouting Oostburg is aangesloten bij de Vriendenloterij. Als je meedoet aan deze loterij, kan je Scouting Oostburg als vriend aanmerken. Hierdoor krijgen wij een deel van jouw inleg. De Vriendenloterij keert ook regelmatig extra geld uit aan verenigingen en Scouting Oostburg heeft al enkele keren een extra bijdrage mogen ontvangen. Wist je trouwens dat de Vriendenloterij de grootste prijzenpot heeft? Meedoen dus!!

Sponsorkliks

Binnen onze Scoutinggroep hebben we sponsoracties om op die manier Scouting betaalbaar te maken voor iedereen. Een van die acties is SponsorKliks. Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op SponsorKliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit hier profiteren we direct van. We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, electronica en vakanties. Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.

Jantje Beton

3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Daar doen wij, samen met Jantje Beton, iets aan; zeker nadat we zo’n lange tijd binnen hebben gezeten met z’n allen! Van deze Collecte gaat dan ook 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas. De andere 50% is voor projecten van Jantje Beton. Zij ontwikkelen en steunen verschillende projecten – zoals het bouwen van speeltuinen en het ondersteunen van sportdagen – om de buitenspeelmogelijkheden voor kinderen te verbeteren!